پرش به محتوای اصلی

 طرح های بسیار زیادی وجود دارد  که می توانند قابلیت دوخت و سوزن دوزی بیابند. البته انتخاب طرح و نقش همیشه به دلخواه خود ما نیست و گاهی هم بر حسب علاقه و میل مشتری دوخت اجرا می گردد. اما در هر صورت از انتخاب طرح که گذر کنیم، انتخاب نوع دوخت و رنگ آمیزی، نیز دو نکته بسیار مهم می باشد و باید با مهارت در نظر گرفته شود تا ترکیب اجزای متفاوت طرح؛ دلنشین و کاملا آشکار گردد یا به عبارتی هر چیزی در جای خود واقع شود

بخشی از یک نمونه ی زیبا و ارزشمند را در زیر می بینید که سوزندوزی بر طرح درویش می باشد. این سوزندوزی که تمام سطح پارچه را پوشانده ، برای تابلوی دیواری استفاده می شود و توسط خانم مریم دابویی اجرا شده است.

در اولین سری از این تصاویر ، دوخت کفش های طرح درویش و زمینی که بر آن راه می رود، را می بینید که به زیبایی و با مهارت به دوخت گذاشته شده است. ویژگی این سوزندوزی، استفاده از نخ کانوای ظریف و نخ عمامه می باشد. در صورت تمایل برای دیدن تصاویر بیشتر می توانید بر روی کلمه نشانی کلیک نمایید.

گلدوزی طرح درویش- مریم دابویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *